Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2013 12:30 - БСП обещава трамвай на варненци
Автор: chen Категория: Политика   
Прочетен: 1819 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 25.04.2013 17:09


 Вчера ми попадна  пред очите едно политическо обещание, което ме шокира меко казано.             БСП ПУСКА ТРАМВАЙ ВЪВ ВАРНА

Весел трамвай ще задрънка скоро по варненските улици. Това обещали на младите социалисти в морската столица кандидат-депутатът от червената коалиция и бъдещ премиер Пламен Орешарски и лидерът на градските социалисти Борислав Гуцанов. Идеята била горещо подкрепена и от лидера на Партията на европейските социалисти и на БСП Сергей Станишев. Проектът бил вече готов, а финансирането осигурено от европейските фондове. Особеностите на проекта е, че запърви път в света трамваят с №5, ще се движи не само в безкрайността на един кръг, но и ще завива само наляво. "С това ще се символизира бъдещето на левицата, независимо от изхода на изборите", обяснил на комсомолците Гуцанов. Трасето ще е по кръговото на жп гарата във Варна, откъдето преди варненци да се качат на влака за София, ще тренират как се качва и се слиза от трамвай, допълни го кандидат-премиерът Орешарски. Той не искал жителите на морската столица, които безкрайно много уважавал, да се чустват като селяни, щом слязат на софийската Централна гара.
За ватман на варненския Трамвай №5 бил поканен известният с меките движения на лявата си китка Евгени Минчев. Женя обаче настоял плътно зад него, докато управлява трамвая, да бъдат Орешарски и Станишев. Първият трябвало да се научи как да втвърди синята си дясна китка така че тя да стане мека китка, за да може да върти плавно ръчката на трамвая. Станишев пък имал нужда от усъвършенстване на левите си движения с цел тяхното още по-добро омекотяване.
На първите редове в трамвая пожизнено в следващите няколко месеца по управлението на съвсем омекналата левица, ще се возят пенсионерите, които ще са натъпкани с илюзии като топли пирожки. В средата ще дремят кротко мързеливците, в очакване на социалните си помощи, а най-отзад местата са запазени за самоотвержените комсомолци. Те ще преминават постоянен курс по омекотяване на лявата китка, който ще бъде ръководен от градския лидер на БСП и кандидат-депутат Борислав Гуцанов. Идеята му била да раздели на половинки младежите и девойките. Половината комсомолки ще трябва да се втвърдят, като обърнат резбата, а пък мъжкарчетата ще се цепнели на леви и по-леви, обясни с фалцет Гуцанов идеята си. Така младите в БСП щели без притеснията на лидерите си да се отдадат свободно на свободната любов във всичките й разновидности и без гей дискриманиция. 
Окончателно изходът на проекта щял да бъде решен на 12 май.
 


Тагове:   БСП,   трамвай,   Варна,


Гласувай:
3



1. dolito - Ред сълзи и сополи!
24.04.2013 12:37
Не знам да се смея ли, да плача ли. Акъл море, глава шамандура е казал народа. Всичко останало свързано с БСП е излишно търкане на клавиатурата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: chen
Категория: Политика
Прочетен: 82831
Постинги: 40
Коментари: 30
Гласове: 52
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930